Moinhos do Dão
on film:


 Moinhos do Dão op Facebook:
Find us on Facebook!

 Our GPS coordinates:
40.61417, -7.84458
or: +40 36' 51.01",
-7 50' 40.49"Welkom!

Moinhos do Dão is al bijna 30 jaar een geliefde plek waar gasten genieten van de natuur, rust en gastvrijheid. Wij hebben 6 unieke accommodaties beschikbaar. Voor een camping verblijf neem even telefonisch contact met ons op. Bekijk de verblijf pagina op deze website voor meer informatie. Verder vind u op deze website veel informatie over de geschiedenis van de Moinhos en de veelzijdige omgeving.

Vakantie op Moinhos do Dão:

  • Proef het landelijke leven op een eco-boerderij.
  • Ontspanning en avontuur in de natuur.
  • Restaurant met gebruik van ingredienten uit eigen biologische tuin.
  • Ideale omgeving voor wandel liefhebbers.
  • Ontdek vanuit hier historische stadjes, ruige bergen en de atlantische kust.
  • Tuin-winkel voor gasten, dagelijks vers geplukt!

Op deze website vind u informatie over een vakantie verblijf op Moinhos do Dão. Op onze tweede moinhosdodao.org website vind u informatie over wat er allemaal nog meer gebeurt op onze eco-quinta, zoals over ons residency programma, de natuur beschermingsactiviteiten en het vrijwilligers programma. Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief die we ongeveer 2-3 keer per jaar versturen. Wij zijn uiteraard ook actief op Facebook

Wilt u een beeld hebben van onze quinta en omgeving? Neem dan meteen een kijkje in ons foto album... een beeld zegt meer dan duizend woorden!
[beste resultaat bij een schermresolutie van 1024 x 768 pixels]

Print
Print page